• Головна
  • Топ 3 поради, щоб вибрати морозиво
10:00, 17 червня 2018 р.
Надійне джерело

Топ 3 поради, щоб вибрати морозиво

Топ 3 поради, щоб вибрати морозиво

Літня пора – час не тільки сонця і пляжу, але перш за все – морозива. Зараз його продають скрізь і в таких кількостях, що розбігаються очі, і тут головне – правильно вибрати. Тим більше що хороший десерт допоможе вгамувати голод, адже містить натуральні жири і білки. А ось сурогат не тільки не дасть ситості, але може навіть алергію викликати.

Морозиво - це ласощі, яким українці надають перевагу особливо влітку. Однак, морозиво, яке ми купуємо в магазині, - це більше продукт задоволення, аніж корисний продукт.

Звертайте увагу на склад. У хорошому морозиві не має бути штучних стабілізаторів та барвників, а також рослинних жирів.

Якщо морозиво розтануло, його ліпше не купувати. В ньому можуть розвиватися бактерії та патогенні мікроби 

Для морозива є три стандарти: 4733, 4735 та 4734.

4733 - найсмачніше та найбільш натуральне морозиво. До його складу заборонено додавати рослинні жири. Воно густе, має жовтуватий колір.

4735 - морозиво, в яке додають пальмову та кокосову олії. Смак його менш насичений, воно швидко тане, водянисте.

4734 - морозиво плодово-ягідне, щербет. Заморожений лід, містить багато цукру.

Ви можете самостійно перевірити, чи містить морозиво рослинні жири. Для цього його потрібно розтопити. Якщо воно швидко розтає і перетворюється на водянисту масу, ви придбали морозиво з дешевими замінниками молочних жирів.

Поради:

1. Не варто їсти морозиво, після якого на зубах залишаються крупинки: такі відчуття свідчать про те, що продукт неправильно зберігався.

2. У складі правильного "фруктового льоду" на першому місці стоїть вода, на другому - заморожений сік або фруктове пюре.

3. При виборі морозива з комбінованим складом сировини віддавайте перевагу продукту, в складі якого присутні не дешева пальмова олія, а більш якісна кокосова або пальмоядрова.

Обирайте смачне та якісне морозиво!

#морозиво #напівфабрикати #літо #пальмоваолія #молочніжири #щербет #льод
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...