
10:19, 12 серпня 2018 р.
В Україні відроджується виробництво традиційного алкоголю з плодових спиртів

Мале підприємство «Агрофруктсервіс» стало першим в Україні офіційним виробником палинки – міцного алкогольного напою з плодових спиртів. Про це повідомляє Національний промисловий портал.
Як зауважив Василь Майороші, директор ТОВ «Агрофруктсервіс», наразі потужності підприємства дозволяють переробляти 5000-7000 кг. фруктів і ягід та виробляти 1000 пляшок палинки в день. Крім того, на підприємстві створені нові робочі місця:
«Наш завод оснащений найсучаснішим технологічним обладнанням, виготовленим на замовлення в Європі, та відповідає найсуворішим критеріям і вимогам ЄС. Випробовування нашого обладнання, тестування повного процесу виробництва та навчання персоналу підприємства провели спеціалісти Асоціації палинкарів Угорщини – «Посольство Угорської Паленки» (м.Будапешт). Наразі на підприємстві працює 17 постійних робітників, а також залучається близько 12 сезонних», – зазначив В.Майороші
У свою чергу, голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка відзначає, що створення подібних підприємств є додатковим каналом збуту власної продукції для виробників фруктів і ягід.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:00
12 грудня
18:55
8 грудня
Оголошення
09:03, 3 грудня
1
11:57, 4 грудня
604
11:57, 4 грудня
335
16:11, 12 грудня
142
20:47, 7 грудня
12