• Головна
  • В Україні відроджується виробництво традиційного алкоголю з плодових спиртів
10:19, 12 серпня 2018 р.

В Україні відроджується виробництво традиційного алкоголю з плодових спиртів

В Україні відроджується виробництво традиційного алкоголю з плодових спиртів

Мале підприємство «Агрофруктсервіс» стало першим в Україні офіційним виробником палинки – міцного алкогольного напою з плодових спиртів. Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Як зауважив Василь Майороші, директор ТОВ «Агрофруктсервіс», наразі потужності підприємства дозволяють переробляти 5000-7000 кг. фруктів і ягід та виробляти 1000 пляшок палинки в день. Крім того, на підприємстві створені нові робочі місця:

«Наш завод оснащений найсучаснішим технологічним обладнанням, виготовленим на замовлення в Європі, та відповідає найсуворішим критеріям і вимогам ЄС. Випробовування нашого обладнання, тестування повного процесу виробництва та навчання персоналу підприємства провели спеціалісти Асоціації палинкарів Угорщини – «Посольство Угорської Паленки» (м.Будапешт). Наразі на підприємстві працює 17 постійних робітників, а також залучається близько 12 сезонних», – зазначив В.Майороші

У свою чергу, голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка відзначає, що створення подібних підприємств є додатковим каналом збуту власної продукції для виробників фруктів і ягід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ірпінь #Ирпень #алкоголь #палинка #економіка #плодовіспирти
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...