Переможець "Майстер-шеф" розробив 110 нових рецептів для шкільних їдалень

Переможець "Майстер-шеф" розробив 110 нових рецептів для  шкільних їдалень

Перемежець шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко, який неодноразово проводив для ірпінчан кулінарні майстер-класи, розробив рецепти страв для шкільних їдалень. Рецептурний збірник вже затверджений офіційно, а це означає, що 110 нових і корисних страв можуть готувати в українських шкільних їдальнях.

Переможець "Майстер-шеф" розробив 110 нових рецептів для  шкільних їдалень, фото-1

"Система, яка була непохитною протягом 70-ти років, починає змінюватися. У мене мурахи від цієї думки. Нове шкільне харчування - то не просто інші страви. Це спосіб навчити людину харчуватися по-іншому. Показати, що м‘ята у салатах крута. Що селера та сирий гарбуз - то нормально і дуже смачно. Що ягідні соуси - вони неймовірні разом з м‘ясом. Нове шкільне харчування - це спосіб навчити людину мислити по-іншому. Ширше та без обмежень. Адже їжа повинна виховувати та приносити задоволення", - зазначив Клопотенко.

Читайте також: Як виглядатиме їдальня в 17 школі після реконструкції

Також, він пообіцяв, що в кінці січня з‘явиться інструкція щодо того, як перейти на нову систему харчування. А вже у лютому буде опублікований новий рецептурний збірник, доступ до якого зможе отримати кожен. Крім того, буде розроблені гіди для кухарів, щоб їм було легше змінити підхід до приготування - це будуть текстові матеріали та відеоінструкції. Так почнеться етап активного впровадження рецептурного збірника у школи. 

Минулого року в Ірпені розпочали активно реформувати шкільні їдальні та харчування, тож нове смачне меню для ірпінських школярів буде дуже доречним.

Читайте також: Відеокамери та нове обладняння встановили в шкільних їдальнях Ірпеня

Ірпінь шкільне харчування нові рецепти Клопотенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі