• Головна
  • Торт – це справжні ласощі під час найприємніших моментів у житті
Новини компаній
17:47, 22 серпня 2022 р.

Торт – це справжні ласощі під час найприємніших моментів у житті

Новини компаній

Будь-який вечір перетворюється на свято, якщо на столі стоять смачні та солодкі ласощі. Адже десерти, підібрані з такої нагоди, як на день народження, весілля, ювілей чи корпоратив, залишать незабутні враження та безліч яскравих емоцій. Багато смачних святкових тортів на замовлення пропонує кондитерська Tortu.od - замовити продукцію можна на сайті компанії.

Як вибрати торт


Кондитерський шедевр, не куплений у супермаркеті, а виготовлений на замовлення, подарує можливість повністю відобразити в оформленні всі індивідуальні уподобання винуватця урочистостей, тим самим піднявши собі та гостям настрій.

Модні дизайни тортів

Модні кондитерські вироби допоможуть кожному ласуні визначитися з вибором солодкого шедевра на майбутній захід. Раніше достатньо було прикрасити торт кокосовою стружкою, проте сьогодні такі цікаві варіанти, як дзеркальне, шоколадне, кремове, велюрове покриття, помадка, вироби без покриття та міні десерти, набули великої популярності.

Розглянемо деякі варіанти оформлення:

  • Велюр
    Торт з оксамитовим покриттям – це справжній кондитерський шедевр. Основа покривається тонким шаром, що імітує образ велюру або оксамиту. Покриття створюється з молочного, гіркого, кольорового чи білого шоколаду. Шляхом розпилення спеціальним пістолетом розпорошують утворену суміш на готовий торт. Подібна краса з «ворсу» дуже незвичайно виглядає, не тріскаючись при різанні;

  • Глясаж
    Дзеркальний блиск, також званий глясажем, ідеально підходить для кондитерських виробів, які мають чіткий витриманий характер. Дзеркальне покриття незвичайно виглядатиме на тортах з мінімальною кількістю декоративних елементів, акцентуючи при цьому одну головну прикрасу. На торті з глясажним покриттям можна використовувати будь-які написи, які не розтікаються, зберігаючи свою бездоганність до подачі на стіл. Багато хто думає, що така насолода дуже крихка, проте вона не тріскається, повноцінно охоплюючи при цьому форму десерту;

  • Шоколадне заливання
    Методика заливання з шоколаду – це протилежність бездоганному дзеркальному покриттю глясажу. За такого способу використовується часткове покриття торта. Верхня частина кондитерського виробу складається з товстого шару шоколадного крему, а боки огортаються застиглим шоколадом;

  • Кремове покриття
    Покриття з крему знайоме кожному кондитеру та домашній господині, оскільки воно дуже слухняне та зручне у приготуванні. Натуральні вершки збиваються міксером, тим самим утворюючи щільну й м'яку консистенцію, що дає можливість майстрам виконувати різні градієнти, декори з квітів, а також покривати торт мазками або рівним шаром.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...