Новини компаній
10:13, 26 вересня
Чаювання у готелях як метод проявлення гостинності
Новини компаній
Чаювання чудово вписується у загальну концепцію гостинності будь-якого закладу, а готель – ідеальне місце, це цей звичний для всіх процес можна організувати по-різному та вивести сервіс на новий рівень завдяки сучасним можливостям. Процес вживання напою дозволяє максимально затишно та із задоволенням провести час, перекусити та підкріпитись досить недорого, зустрітись з родиною, друзями та навіть провести ділові переговори у неформальній обстановці. Чай для ХоРеКа не тільки зручна можливість, а й досить вигідне рішення для готелю. Вони можуть принести непоганий прибуток завдяки низькій собівартості та порівняно простому організаційному процесу. Тому прибуток, який можна отримати, є досить привабливим для закладу. Якщо чаювання організовано гідним чином, воно може швидко стати фірмовою «фішкою», заради якої сторонні люди та постояльці будуть виділяти час та можливості.
Схеми організації готельних чаювань
Ці процеси можна проводити комплексно або колекційно:
- Перший варіант пропонує гостям власне чай (з невеликим вибором конкретних сортів або зовсім без вибору), набір закусок та напоїв. Такий вид подачі може проводитись за однією з традиційних світових схем чаювання: китайської, японської, англійської та інших. Вони також може бути ексклюзивною, розробленою конкретним закладом сегменту ХоРеКа. Чаювання в деяких випадках може замінити сніданок або вечерю. Але такі церемонії коштують досить дорого та характерні для готелів вищого сегменту;
- Колекційна подача передбачає наявність у готелі або ресторані чайної колекції, яка має продуману концепцію, а гість може обрати сорт, що його зацікавить. Після цього персонал заварить та подасть його у супроводі найбільш підходящих напоїв, закусок. Цей процес спрямований не на тому, щоб вразити відвідувачів ефектною подачею, щедрому чайному столі, а на самому напої, його смаку, ароматі, естетиці. Безперечна перевага колекційних чаювань – можливість провести час у неформальній атмосфері, легкість подачі. Це означає, головним чином, можливість провести захід у будь-який час доби та місці готелю. Це виглядає вишукано, коштує небагато та чудово підходить для презентації фірмових смаколиків готелю (як одна з можливостей).
Якщо ви прагнете вивести сервіс закладу на новий рівень та пропонувати гостям лише високоякісну продукцію, звертайтесь до асортименту TEAHOUSE. Ми знаємо всі сучасні тренди та займаємось імпортом найкращих сортів чаю з усіх куточків світу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Кам’янському продають легендарний завод: які потужності має
Новини компаній
17:00
4 жовтня
ТОП 5 причин відвідати трансформаційний спа-дівичник під Києвом
Новини компаній
15:00
3 жовтня
Шнурки для взуття: вибір, догляд та корисні поради
Новини компаній
14:30
2 жовтня
Велика модернізація: Ірпінь вступає в новий опалювальний сезон з передовими технологіями VIESSMANN
Партнерський матеріал
15:01
1 жовтня
Переваги кукурудзяного наповнювача для гризунів
Новини компаній
14:00
26 вересня
11:00
25 вересня
Адвокат в Києві: Професійна допомога у складних ситуаціях
Новини компаній
12:36
16 вересня
Спецтема
Оголошення
12:42, 24 вересня
12:18, 5 жовтня
13:26, 26 вересня
13:37, 30 вересня
64
live comments feed...